In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk vanuw browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wanneer u vanuit onze winkel naar uw bank gaat dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kunt u vinden op de informatiesite www.ideal.nl.