Ambachtelijk vakmanschap voor het mooiste vlees

Ons Rundvlees.....Beef Best 
U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in uw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor u terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee in de stallen en ontdek het geheim van Beef Best.

Met plezier in de stal
Het is niet zo eenvoudig om aan dit lekkere vlees te komen: jongvee van deze rassen is schaars. Het is vooral te vinden bij kleinschalige agrarische bedrijven; veehouders voor wie het fokken echt een passie is. Deze veehouders hechten waarde aan dierwelzijn. De pasgeboren kalfjes blijven gedurende de zoogperiode bij hun moeder. Zomers zijn ze buiten, in de weide, ’s winters in de stal. In de stal krijgen de runderen alle ruimte. Ze liggen op een dikke laag stro. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn volle smaak.

Op en top Hollands
Beef Best rundvlees is op en top Hollands vlees. Gaat u maar na. Het is afkomstig van luxe vleesvee, dat is

geboren bij een Nederlandse veehouder
grootgebracht op een Nederlandse boerderij
geslacht door een Nederlandse slachterij
uitgesneden en geleverd door een Nederlandse vleeshandel

Als slagerij weten we hoe belangrijk deze oorsprong is. In Nederland voldoen we namelijk aan strenge eisen met betrekking tot dierwelzijn en voedselveiligheid.

Van bord naar stal
Hebt u een stukje vlees op uw bord, dan kunnen we altijd achterhalen uit welke stal dit vlees afkomstig is. Dat is belangrijk voor het waarborgen van de voedselveiligheid. Onze toeleverende veehouderijen moeten beschikken over het IKB-keurmerk. IKB staat voor Integrale Ketenbeheersing. Het keurmerk geeft u de zekerheid dat de IKB-bedrijven hun antibioticagebruik registreren en samen met hun dierenarts veel aandacht geven aan diergezondheid.

Heel goed én heel lekker
U kunt erop rekenen dat de Beef Best runderen een goed leven hebben gehad. Dat is een prettig idee voor u en ons. Als slagerij nemen we geen genoegen met alléén dierwelzijn. Dierwelzijn zegt namelijk nog niets over de smaak. En dat is precies waar Beef Best zo sterk in is: mals vlees met een heerlijke smaak.
Daarom is dit voor ons het beste stukje rundvlees: verantwoord, gezond én smaakvol.