Varkensvlees zoals het hoort te zijn

Ons varkensvlees ... Pork Best
Het Pork Best varkensvlees is afkomstig van Hollandse boerderijen. U hoeft natuurlijk geen verstand te hebben van de varkenshouderij om een lekker stukje vlees te eten. Toch leggen we u graag uit waarom wij als slagerij graag een kijkje achter de staldeuren nemen. Lees mee en proef het verschil!

Varkens die het naar hun zin hebben
Ze scharrelen vrolijk door het hok, de Pork Best varkens. Het zijn varkens van het Pietran ras, gekruist met het Landras. Bij de boeren hebben ze het goed. Deze varkenshouders — familiebedrijven met liefde voor het vak — voldoen namelijk aan het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. In hun bedrijfsvoering staan duurzaamheid en dierwelzijn centraal! Ze zorgen ervoor dat de varkens het naar hun zin hebben. Zo hebben de varkens een dag- en nachtritme, krijgen ze veel bewegingsruimte en vermaken ze zich met speeltjes. Ook zijn ze gehuisvest in groepen. Voor een sociaal dier als het varken is dat een plus! Het welzijn in de stal belonen de varkens met een gezonde vleesgroei.

Droog en sappig vlees tegelijk
Wilt u een sappig stukje vlees aan uw vork prikken? Dan zal het Pork Best vlees u bevallen.
Dit vlees is namelijk… droog. Wat is het geheim? Als u te nat vlees in de pan doet, gaat het niet bakken, maar sudderen.
Het Pork Best varkensvlees heeft daarentegen minder overtollig vocht, daardoor schroeit uw karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig.
Zet het mes er maar eens in!